UNPR spune NU schimbării lui Tăriceanu de la șefia Senatului

UNPR nu are o miză din schimbarea preşedintelui Senatului şi nu-şi face o miză din această schimbare.

Adăugat: 5 Aprilie 2016
Ultima actualizare:5 Aprilie 2016

Politica Romaneasca
Foto: Sebastian Grapă. Sursa: Agerpres
trimite pe mail

UNPR nu are niciun motiv să dorească în acest moment schimbarea preşedintelui Senatului, cel puţin până la 5 iunie, a declarat astăzi senatorul Sebastian Grapă.

El a subliniat că formaţiunea sa ar putea participa la eventuale discuţii privind eficientizarea activităţii în Senat, dar numai după alegerile locale.

"UNPR nu are o miză din schimbarea preşedintelui Senatului şi nu-şi face o miză din schimbare. Însă, în situaţia în care evoluţia situaţiei o cere, n-avem nimic împotrivă să discutăm, să participăm la o astfel de schimbare. Dar, repet, doar dacă situaţia o cere. În momentul de faţă, nu mai facem jocul nimănui, ne facem propriul nostru joc, joc în care uniunea noastră să iasă cât mai bine în alegeri, atât în cele locale, cât şi în cele parlamentare", a spus Sebastian Grapă.

Redactorul RRA, Petruţa Dinu,  aminteşte că liderul grupului parlamentar al PNL, senatorul Ion Popa, a precizat ieri că formaţiunea sa a adunat 53 de semnături, insuficiente pentru schimbarea din funcţie a preşedintelui Senatului.

Demersul liberalilor a fost început după ce liderii UNPR spuneau la conferinţa naţională a formaţiunii că preşedintele Senatului trebuie schimbat.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
5 Aprilie 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza