UNPR îşi alege noul preşedinte

Astăzi are loc conferinţa Naţională Extraordinară a Uniunii Naţionale pentru Progresul României în cadrul căreia va fi ales noul preşedinte al UNPR.

Adăugat: 26 Martie 2016
Ultima actualizare:26 Martie 2016

Politica Romaneasca
Foto: Valeriu Steriu, cotat cel mai bine
trimite pe mail

UPDATE Cei trei candidaţi care îşi dispută fotoliul de preşedinte al UNPR sunt: Iulian Cristache, Ioan Iovescu şi Valeriu Steriu.

Cel mai bine primit de către delegaţi a fost deputatul Valeriu Steriu.

De altfel, atunci când a demisionat din funcţia de preşedinte al UNPR, Gabriel Oprea le-a sugerat membrilor partidului că cel mai bun preşedinte ar putea să fie Valeriu Steriu.

Acesta a subliniat importanţa UNPR, cel care a contribuit în mod real la bunăstarea României.

"Dacă există bine astăzi în viaţa românilor, atunci acest lucru se datorează exclusiv UNPR. Noi am ţinut ţara în stabilitate şi siguranţă, în timp ce ne luptam pentru mărirea pensiilor şi pentru majorarea salariului minim, şi pentru reducerea TVA la alimente, şi pentru cel mai modern Cod Fiscal din istoria României. Este datoria unui UNPR modern să îşi dorească mai mult progres", a spus Steriu.

Ceilalţi doi candidaţi, senatorii Iulian Costache şi Ioan Iovescu, au făcut apel la unitatea partidului, care trece prin momente dificile.

Până acum, delegaţii la Congres au votat în unanimitate introducerea unui articol nou în statutul partidului, care spune că preşedintele fondator este Gabriel Oprea.

Acum au loc discursurile liderilor din teritoriu, după care va urma procesul de vot.

Amintim că cea mai mare funcţie a partid a rămas vacantă în urma demisiei lui Gabriel Oprea acuzat într -un dosar de corupţie.

De menţionat că cel care deţinea funcţia de preşedinte interimar al Uniunii, Niculae Onţanu, primarul sectorului 2 al Capitalei, a fost reţinut de procurorii DNA, în urmă cu două zile.

Trei candidaţi aspiră la funcţia de preşedinte, printre care şi deputatul Valeriu Steriu, cotat cu cele mai mari şanse.

Ceilalţi doi sunt: Iulian Cristache şi Ioan Iovescu.

De menţionat că la Conferinţa Naţională Extraordinară vor fi discutate şi statutul partidului, programul politic şi pregătirea pentru alegerile locale şi parlamentare.Autor:
Andrei Şerban
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
26 Martie 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza