UNPR Constanţa a semnat un protocol cu PDL şi PNŢCD

UNPR Constanţa a semnat un protocol de colaborare, pentru alegerile locale din 2012, în Mangalia, cu organizaţiile PDL şi PNŢCD.

Adăugat: 23 Mai 2012
Ultima actualizare:23 Mai 2012

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Conform protocolului dintre UNPR, PNŢCD şi UNPR, democrat-liberalul Zamfir Iorguş va fi susţinut pentru funcţia de primar al municipiului Mangalia.

Preşedintele PNŢCD Mangalia, Gabriel Ciupercă, a spus că Organizaţia Mangalia îl va sprijini în continuare pe Zamfir Iorguş la Primărie pentru că "a fost trei mandate, 12 ani la Primăria Mangalia, şi a făcut numai lucruri bune".

"Am semnat un protocol de colaborare pentru susţinerea îndatoririi de primar a domnului Zamfir Iorguş. Indiferent de ce a hotărât Biroul Judeţean al PNŢCD, Organizaţia Mangalia îl va sprijini în continuare pe domnul Zamfir Iorguş la primărie. Ne cunoaştem foarte bine, a fost trei mandate, 12 ani la Primăria Mangalia şi a făcut numai lucruri bune. Dânsul a fost singurul primar care a dat o strălucire Mangaliei şi o curăţenie şi a făcut ca Mangalia să fie cunoscută în Europa. Avem lista noastră de consilieri locali şi judeţeni, dar la funcţia de primar o să-l sprijinim pe domnul Zamfir Iorguş", a afirmat Ciupercă.

De asemenea, din partea UNPR, la Consiliul Judeţean Constanţa candidează Harry Boagian, care doreşte o echipă competentă care să aducă un plus de notorietate.Autor:
Andrei Şerban
Editor:
Flori Doman
Adăugat:
23 Mai 2012


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza