Unitate mobilă de intervenţie SMURD, inaugurată la Spitalul Clinic de Urgenţă "Bagdasar-Arseni"

La Spitalul Clinic de Urgenţă "Bagdasar-Arseni" din Bucureşti, a fost inaugurată, astăzi, o unitate mobilă de intervenţie SMURD, cu ajutorul căreia timpul de aşteptare în cazul accidentelor grave din zonă se reduce la jumătate.

Adăugat: 16 August 2016
Ultima actualizare:16 August 2016

Politica Romaneasca
Foto: Raed Arafat, secretar de stat în Ministerul de Interne -arhivă foto
trimite pe mail

Ambulanţa este echipată cu aparatură de terapie intensivă completă şi personal medical pregătit pentru astfel de cazuri.

Secretarul de stat în Ministerul de Interne, Raed Arafat, a declarat, la inaugurare, că în acest moment locuitorii capitalei au la dispoziţie patru astfel de unităţi mobile SMURD.

"Era o zonă descoperită din acest punct de vedere, bineînţeles vine în completare la ce are şi serviciul de ambulanţă, este conectat de unitate de primiri urgenţă a Spitalului Bagdasar, de unde vin medicii şi asistenţii, maşina va staţiona aici, medicul şi asistentul îşi fac treaba lor în UPU, dar când sună alarma ei vor ieşi pe maşină. Asta vine în completare la maşina care este la Spitalul Universitar pe care am pornit-o anul trecut şi la celelalte două maşini de terapie intensivă operate de Spitalul Floreasca", a explicat Raed Arafat.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
16 August 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza