Unii parlamentari liberali ar putea vota Legea salarizării

Liderul PNL, Raluca Turcan, nu exclude posibilitatea ca unii parlamentari liberali să voteze pentru proiectul privind salarizarea bugetară.

Adăugat: 6 Iunie 2017
Ultima actualizare:6 Iunie 2017

Politica Romaneasca
trimite pe mail

PNL nu susţine proiectul de lege privind salarizarea bugetarilor, dar este posibil totuşi ca unii liberali să voteze în favoarea actului normativ, a anunţat preşedintele interimar al partidului, Raluca Turcan.

Ea a precizat că aceştia nu riscă nicio sancţiune în interiorul partidului.

"Sunt colegi care au discutat în organizaţiile judeţene beneficiile legii salarizării unitare şi au primit impulsionări de a privi partea plină a paharului pe legea salarizării unitare, şi anume nişte majorări salariale pe educaţie, sănătate şi ierarhizarea din administraţia publică locală. De aceea, unii vor vota probabil pentru şi ceilalţi vor vota împotrivă", a spus Raluca Turcan.

Comisia pentru muncă din Camera Deputaţilor dezbate la această oră proiectul legii salarizării unitare, înainte ca acesta să intre în plen.

Ministrul Olguţa Vasilescu a explicat că s-a renunţat la majorările salariale din sistemul public preconizate pentru luna iulie întrucât au fost foarte multe amendamente acceptate în parlament, care ar fi dus la depăşirea sumei de 32 de miliarde de lei prevazută în acest sens pentru perioada 2017-2022.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
6 Iunie 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza