Ungureanu: Mica producţie agricolă şi IMM-urile, merită ajutor

Candidatul ARD, Mihai Răzvan Ungureanu, a prezentat alegătorilor un set de măsuri destinat micilor agricultori şi IMM-urilor.

Adăugat: 7 Decembrie 2012
Ultima actualizare:7 Decembrie 2012

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Copreşedintele ARD Mihai Răzvan Ungureanu candidează din partea acestei alianţe pentru un mandat de senator în Arad.

Prezent în piaţa Mihai Viteazu  el a stat   vorbă cu comercianţii şi le-a făcut cunoscute proiectele sale.

"Evidenţa faptului că micii agricultori sunt prezenţi pe tarabele unei construcţii civilizate contează foarte mult, pentru că erau încurajaţi să-şi vândă produsele fără să existe prezenţa intermediarului. Mica producţie agricolă însă, merită ajutor, iar pentru IMM-uri există un set de măsuri pe care dorim să le punem în aplicare, printre altele, de exemplu, taxarea moderată a profitului pe care micii investitori îl fac, mai ales în primii ani de activitate economică", a spus Mihai Răzvan Ungureanu.

Candidatul ARD pentru un mandat de senator în Colegiul 6 sector 3 Bucureşti, Sandra Budiş Pralong, îşi doreşte o politică îndreptată spre respectarea legii şi a statului de drept.

Alegerile parlamentare reprezintă un moment de răscruce în istoria politică a ţării, iar românii vor trebui să aleagă între două Românii, a afirmat Sandra Budiş Pralong. 

"Două Românii, una care a rămas cu mentalitatea învechită, cu metehnele comunismului, cu minciuna, cu ura, şi cealaltă, România de dreapta, care luptă cu bucuria inimii deschise. Să descătuşăm acea Românie cinstită, acea Românie care munceşte, acea Românie care este demnă, a cărui potenţial nu se poate elibera decât prin statul de drept şi prin respectarea regulilor", a spus Sandra Budiş Pralong.Autor:
Petruţa Smântână
Editor:
Luminiţa Apostolescu
Reporter:
Ion Suciu
Adăugat:
7 Decembrie 2012


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza