Ungaria va construi autostrada M3 până la graniţa cu România

Ungaria va construi autostrada M3 până la graniţa cu România şi va suspenda controalele amănunţite de la punctele de trecere a frontierei.

Adăugat: 5 Mai 2017
Ultima actualizare:5 Mai 2017

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Anunţul a fost făcut după întîlnirea dintre liderii administraţiei locale şi judeţene din Satu Mare cu premierul Ungariei, Viktor Orban, se precizează în comunicatul primit la redacţie, din partea UDMR.

În document se menţionează că premierul Ungariei şi ministrul Dezvoltării din Guvernul, de la Budapesta,au discutat cu liderii UDMR din judeţul Satu Mare, despre proiectele de infrastructură menite să faciliteze condiţiile de trai ale oamenilor care locuiesc pe ambele părţi ale frontierei.

Primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor,  a spus că prin aceste proiecte se fluidizează traficul în municipiul reşedinţă de judeţ  şi va exista o conexiune rapidă   la reţeaua de autostrăzi din Europa.

De asemenea, deputatul UDMR, Magyar Lorand spunea că prin suspendarea controlului amănunţit de la frontiera dintre România şi Ungaria se va reduce semnificativ timpul de aşteptare în vamă.Autor:
Alina Bordeiaşu
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
5 Mai 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza