Ungaria ar putea construi o linie de apărare împotriva imigranţilor la graniţa cu România

Viktor Orban a declarat că a trimis noi unităţi militare la frontiere, a dispus serviciul de permanenţă în două judeţe şi a cerut miniştrilor apărării şi de interne să pregătească construcţia de linii de apărare la graniţa ungaro-română.

Adăugat: 29 Februarie 2016
Ultima actualizare:29 Februarie 2016

Politica Romaneasca
Foto: Viktor Orban, premierul Ungariei
trimite pe mail

Premierul ungar, Viktor Orban, a reafirmat că Budapesta ar putea construi o linie de apărare împotriva imigranţilor de-a lungul graniţei cu România.

În discursul său anual despre starea naţiunii, Orban a criticat, din nou, politicile europene privind migraţia.

Viktor Orban a precizat că a trimis noi unităţi militare la frontiere, a dispus serviciul de permanenţă în două judeţe şi a cerut miniştrilor apărării şi de interne să pregătească construcţia de linii de apărare la graniţa ungaro-română.

Şeful executivului de la Budapesta a menţionat că în cazul în care va fi nevoie, autorităţile ungare vor lua măsuri de pază pe toată lungimea frontierelor, de la Slovenia până la Ucraina şi vor transmite Bruxelles-ului, traficanţilor de persoane şi imigranţilor că Ungaria este ţară suverană şi se va putea intra pe teritoriul acesteia doar dacă se respectă legile.

Viktor Orban a spus că nu este suficientă doar paza frontierelor, ci există şi un alt teren, care este al diplomaţilor şi nu al militarilor şi a declarat că oficialii de la Bruxelles intenţionează să creeze un mecanism permanent de relocare obligatorie în statele membre ale Uniunii Europene a imigranţilor care sosesc în Europa.Autor:
Emil Groza
Editor:
Luminiţa Voinea
Adăugat:
29 Februarie 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza