Un nou episod în războiul PSD - Zgonea. Social democraţii nu renunţă la revocare

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a spus, în legătură cu situaţia lui Valeriu Zgonea, că "următorul pas" va fi revocarea din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor.

Adăugat: 16 Mai 2016
Ultima actualizare:16 Mai 2016

Politica Romaneasca
Foto: Liviu Dragnea, preşedintele PSD
trimite pe mail

Social democraţii  aşteaptă modificarea Regulamentului Camerei Depuitaţilor, după care vor cere revocarea lui Valeriu Zgonea de la conducerea acestui for legislativ.

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat că  e puţin probabil  ca partidul să facă o nominalizare pentru această funcţie până la alegerile locale,  motivul  fiind unul administrativ.

Deputaţii sunt în campanie electorală şi nu poate fi asigurat cvorumul pentru un vot în plen, a adăugat preşedintele PSD. 

Liviu Dragnea  nu a dorit să comenteze întâlnirea pe care preşedintele Camerei Deputaţilor Valeriu Zgonea a avut-o, săptămâna trecută, cu ambasadortul SUA, Hans Klemm. 

În opinia lui Liviu Dragnea,  această întâlnire nu reprezintă un semnal  de susţinere pentru Valeriu Zgonea, PSD  fiind hotărât  în continuare să -l schimbe pe acesta de la conducerea Camerei.

Zgonea nu comentează

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, nu a vrut să comenteze afirmaţiile liderului PSD, Liviu Dragnea, pe care le-a făcut la adresa acestuia.

Valeriu Zgonea a spus doar că nu înţelege de ce a fost exclus din PSD pentru că el doar a exprimat un punct de vedere.Autor:
Amalia Bojescu
Editor:
Luminiţa Voinea
Adăugat:
16 Mai 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza