Ultimul termen în dosarul fostului deputat Vlad Cosma

La instanţa supremă este programat, astăzi, ultimul termen în procesul în care fostul deputat Vlad Cosma şi tatăl său, Mircea Cosma, au fost condamnati, în primă instanţă, la cinci şi opt ani de închisoare

Adăugat: 19 Februarie 2018
Ultima actualizare:19 Februarie 2018

Politica Romaneasca
trimite pe mail

În acest caz ei sunt acuzaţi că ar fi primit de la administratorii unor firme aproximativ un milion de euro pentru acordarea unor lucrări în care beneficiar era Consiliul Judeţean Prahova, condus în acea perioadă de Mircea Cosma.

Dosarul este judecat de un complet de cinci judecători.

Pe de altă parte, Vlad Cosma a făcut plângere penală împotriva unor procurori de la DNA Ploieşti, pe care îi acuză de cercetare abuzivă, represiune nedreaptă şi constituire a unui grup infracţional organizat.

El a prezentat înregistrări, difuzate şi la posturi de televiziune, şi a susţinut că procurorii l-au folosit ca să fabrice probe împotriva fostului premier Victor Ponta şi a fostului deputat Sebastian Ghiţă.

În replică, DNA Ploieşti a susţinut că Vlad Cosma a încercat să şantajeze procurorii.

Între timp, un post de televiziune a difuzat, aseară, o nouă înregistrare audio în care susţine că apar vocile lui Vlad Cosma şi ale unor procurori şi poliţişti judiciari de la DNA Ploieşti.

Aceştia l-ar fi învăţat pe fostul deputat ce să spună în dosarul fostului primar al municipiului Andrei Volosevici.Autor:
Costin Grigore
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
19 Februarie 2018


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza