Udrea, la ieșirea din penitenciar: Voi rămâne în politică

La ieșirea din Penitenciarul Târgșor, Udrea a mulţumit celor care au sprijinit-o în această perioadă şi i-au acordat în continuare încredere, în special fostului preşedinte Traian Băsescu.

Adăugat: 7 Mai 2015
Ultima actualizare:7 Mai 2015

Politica Romaneasca
Foto: Elena Udrea la ieșirea din penitenciar. Sursa: captură TV
trimite pe mail

Elena Udrea a fost eliberată astăzi din Penitenciarul Târgşor.

Instanţa Supremă a decis definitiv aplicarea măsurii arestului la domiciliu în Dosarul "Gala Bute", atât pentru fostul ministru al dezvoltării, cât şi pentru fostul preşedinte al Federaţiei Române de Box, Rudel Obreja.

La ieşirea din penitenciar, Elena Udrea a declarat că ştia ce o aşteaptă de mai bine de un an şi că intenţionează să rămână în politică.

Ea le-a mulţumit celor care au sprijinit-o în această perioadă şi i-au acordat în continuare încredere, în special fostului preşedinte Traian Băsescu.

"Ştiu că politicienii nu sunt iubiţi, dar dacă ar fi să pedepsim clasa politică ar trebui să fiu printre ultimii care să fie pedepsiţi", a mai declarat Elena Udrea.

"Cred că e un moment bun să le mulțumesc celor care au vorbit cu onestitate despre situația care mă aflu, celor care m-au susținut. În special președintelui Traian Băsescu, care a crezut în mine". Elena Udrea, la ieșirea din penitenciar

Ea a mai precizat că nu este firesc ca arestul preventiv să se folosească în mod abuziv și excesiv.

"Cred că este nevoie de justiţie, dar justiţia trebuie să se facă nu ca o răzbunare. Nu cred că este firesc să folosim acest instrument al arestului preventiv în modul acesta, excesiv şi abuziv", a afirmat Udrea.

Ea se afla în arest preventiv din data de 25 februarie, fiind acuzată în acest dosar de luare de mită şi trafic de influenţă, aminteşte corespondentul RRA, Simona Uţă.

Elena Udrea a fost eliberată joi din Penitenciarul de Femei Târgşor, după ce ÎCCJ a decis definitiv înlocuirea arestului preventiv cu cel la domiciliu.

Judecătorii ÎCCJ au admis joi o contestaţie făcută de Elena Udrea împotriva unei decizii a instanţei din 23 aprilie, prin care se prelungise arestul preventiv.Autor:
Radio România
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
7 Mai 2015


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza