UDMR se va abține de la votul moțiunii de cenzură

Parlamentarii UDMR vor fi prezenți la dezbaterea moțiunii, dar se vor abține la vot.

Adăugat: 21 Noiembrie 2017
Ultima actualizare:21 Noiembrie 2017

Politica Romaneasca
Foto: Kelemen Hunor, președintele UDMR
trimite pe mail

Parlamentarii UDMR se vor abţine de la votul moţiunii de cenzură împotriva Guvernului Tudose, iniţiată de PNL şi USR, spune liderul formaţiunii, Kelemen Hunor.

Acesta a declarat astăzi, după ce grupurile parlamentare au analizat textul documentului, că iniţiatorii nu propun un nume de premier sau politici publice în cele mai importatente sectoare, în eventualitatea în care moţiunea ar trece.

În acelaşi timp, parlamentarii Uniunii sunt de acord cu unele măsuri ale Guvernului, iar cu altele nu, a precizat Kelemen Hunor.

"În aceste condiţii e greu să susţii o astfel de moţiune de cenzură, e aproape imposibil. Trebuie să ştie toată lumea ce va urma a doua zi, cine va fi premierul, în ce direcţie se merge mai departe cu guvernul, care vor fi politicile publice şi aşa mai departe. Politicile fiscale introduse prin ordonanţă de urgenţă conţin elemente care pot fi benefice şi conţin multe prevederi cu care nu suntem de acord. Vom fi prezenţi la dezbatere, dar nu putem susţine moţiunea de cenzură, cum nu putem susţine nici, în totalitate, guvernul. Probabil că ne vom abţine la vot, asta înseamnă că ambele bile vor fi introduse în urna neagră", a spus Kelemen Hunor.



Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
21 Noiembrie 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza