UDMR propune măsuri de creştere economică

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, miercuri, la Tabăra de Vară de la Izvoru Mureşului, că Uniunea va propune, în toamnă, un set de măsuri care să ducă la creşterea economică şi şi-a exprimat convingerea că acestea vor fi acceptate de PDL.

Adăugat: 6 Iulie 2011
Ultima actualizare:6 Iulie 2011

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Liderul Uniunii a precizat că intenţia UDMR şi PDL este de a avea măsuri care să ducă la păstrarea echilibrului bugetar şi "la o creştere mică de 2-3 la sută, pentru următorii 2-3 ani".
 

"Aceste propuneri vin şi de la noi şi de la PDL. Vor fi armonizate aşa cum noi am stabilit. Deci, nici nu se pune problema, fiindcă intenţia noastră este, şi a PDL-ului, şi a UDMR-ului, să avem nişte măsuri aşa cum am început cu Cardul Kogălniceanu, cu Codul Muncii, să aducem ceva în plus pentru perioada imediat următoare, dacă reuşim să păstrăm echilibrul bugetar şi creşterea mică de 2-3% pentru următorii ani", susţine Kelemen Hunor.


Kelemen Hunor nu a specificat despre ce măsuri de redresare economică este vorba, dar a subliniat că "vor fi măsuri economice şi sociale".


La Tabăra de Vară de la Izvoru Mureşului, organizată de UDMR, iau parte 60 de lectori şi 240 de elevi şi studenţi maghiari din România.


În acest an, participanţii vor trebui să găsescă răspuns la întrebarea dacă "E bine să fii ardelean?", iar printre subiecte figurează reorganizarea administrativă, dorinţele maghiarilor din România, legea referendumului sau a voluntariatului.

 Autor:
Angela Bârsan
Editor:
Alina Dobrinescu
Adăugat:
6 Iulie 2011


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza