UDMR a votat împotriva modificării Legii de funcţionare a SRR și SRTV

Deputatul UDMR Mate Andraş Levente a explicat pentru Radio România Actualităţi de ce deputații UDMR din Comisia de Cultură au votat împotriva modificării Legii de funcţionare a Radioului și Televiziunii publice.

Adăugat: 16 Martie 2016
Ultima actualizare:16 Martie 2016

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Liderul deputaţilor UDMR, Mate Andraş Levente, a reafirmat astăzi că înfiinţarea funcţiei de director general la Televiziunea şi Radioul publice nu rezolvă situaţia financiară de la TVR.

Este motivul pentru care deputaţii UDMR au votat ieri în Comisia de cultură împotriva modificării legii de funcţionare a celor două instituţii media.

Deputatul UDMR Mate Andraş Levente a declarat pentru Radio România Actualităţi:

"Problema în ceea ce priveşte cheltuielile şi bugetul şi starea de aproape faliment a TVR nu poate fi rezolvată prin crearea unui nou post de director, separat de consiliul de administraţie, şi credem că un management mai bun şi decizii ale consiliului de administraţie în viitor mai bune vor ajuta TVR să se redreseze şi să funcţioneze într-adevăr. Nu poate intra în faliment, pentru că este un serviciu public, dar cred că se poate rezolva printr-un management corect al consiliului de administraţie", a spus Mate Andras Levente.Autor:
Radio România Actualităţi
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
16 Martie 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza