Turcan: Domnul Dragnea susține sau nu creșterea salariilor primarilor?

Liderul interimar al PNL, Raluca Turcan, propune PSD discutarea în regim de urgenţă a ordonanţei privind salariile înalţilor demnitari.

Adăugat: 20 Februarie 2017
Ultima actualizare:20 Februarie 2017

Politica Romaneasca
Foto: Raluca Turcan, președinte interimar PNL
trimite pe mail

Liderul interimar al Partidului Naţional Liberal, Raluca Turcan, susţine că problema salariilor primarilor şi a preşedinţilor de Consilii Judeţene se poate rezolva foarte simplu, dacă majoritatea PSD-ALDE va fi de acord cu amendamentul formulat de liberali în acest sens la ordonanţa privind salariile înalţilor demnitari.

Ea le propune social-democraţilor discutarea în regim de urgenţă a documentului menţionat.

"Vrem să îl vedem pe domnul Dragnea foarte clar: susţine sau nu susţine creşterea salariilor primarilor şi preşedinţilor de Consilii Judeţene? Are posibilitatea, prin forţă politică, prin decizie politică, aşa cum spun că au - şi ştim cu toţii că au - în Parlamentul României, să nu îi mai amăgească nici pe primari, nici pe preşedinţii de Consilii Judeţene", spune Turcan.

Liderii coaliţiei de guvernământ, Liviu Dragnea şi Călin Popescu-Tăriceanu, le-au promis astăzi reprezentanţilor aleşilor locali din România că vor primi salarii mai mari şi că vor avea la dispoziţie o legislaţie mai clară, astfel încât să nu se mai teamă că activitatea lor ar putea ajunge în atenţia procurorilor.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
20 Februarie 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza