Tudose: Trebuie să respectăm alocările bugetare pentru salarii şi pensii

Guvernul lucrează intens la proiectul de buget care va fi structurat pe două componente: cheltuieli cu salarii şi pensii, respectiv investiţii.

Adăugat: 26 Octombrie 2017
Ultima actualizare:26 Octombrie 2017

Politica Romaneasca
Foto: Mihai Tudose, premierul României
trimite pe mail

Proiectul legii bugetului de stat pentru anul viitor ar putea ajunge în parlament pentru dezbateri la sfârşitul acestei luni, a anunţat preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea.

El a precizat la postul de televiziune Antena 3 că în aceste zile se lucrează intens la proiectul de buget care va fi structurat pe două componente: cheltuieli cu salarii şi pensii, respectiv investiţii.

La rândul său, premierul Mihai Tudose a afirmat la acelaşi post de televiziune că proiecţia bugetară va ţine cont de dezvoltarea ţării. 

"Trebuie să respectăm alocările bugetare pentru pensii, pentru salarii - nu uitaţi că de la 1 ianuarie intră în vigoare legea salarizării şi la asta lucrăm acum. Am promis împreună cu partidul că nimeni nu va primi mai puţini bani, toată lumea va avea venituri mai mari. La asta lucrăm şi aşa se va întâmpla. De asemenea, avem în vedere dezvoltarea României, pentru că dacă anul acesta am pus bazele proiectelor pentru anul viitor şi anul viitor va trebui ca şi prin buget să ne asigurăm că ele vor funcţiona", a spus Tudose.

Cei doi demnitari au dat asigurări că bugetul de stat pentru anul viitor va fi sub ţinta de deficit de 3%.
 Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminiţa Voinea
Adăugat:
26 Octombrie 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza