Tudorel Toader și-a dat demisia din funcția de ministru al Justiției

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, şi-a depus la Guvern demisia din funcţie şi a publicat pe pagina sa de Facebook documentul cu număr de înregistrare la registratură.

Adăugat: 19 Aprilie 2019
Ultima actualizare:19 Aprilie 2019

Politica Romaneasca
Foto: Tudorel Toader. Sursa: gov.ro
trimite pe mail

În demisie, Tudorel Toader precizează că a făcut acest gest ţinând cont de voinţa Comitetului Executiv al PSD care i-a retras sprijinul politic şi de dorinţa premierului de a-l revoca din funcţie.

Tudorel Toader: Primul-ministru al Guvernului are rolul decisiv, atât în formarea Guvernului, cât şi în revocarea unora dintre membrii Guvernului. Luând astfel act de aceste circumstanţe, împrejurări, iau în considerare şi faptul că orice autoritate trebuie să aibă asigurată continuitatea activităţii, voi rămâne la minister până în momentul în care în Monitorul Oficial apare numele şi prenumele noului ministru al justiţiei, căruia îi voi preda documentele ministerului şi îi voi ura succes.

Propunerea transmisă de guvern la Palatul Cotroceni pentru acest portofoliu este vicepreşedintele Camerei Deputaţilor, Eugen Nicolicea.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
19 Aprilie 2019


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza