Tudorel Toader: Rezultatul evaluării celor doi procurori generali, pe 29 martie

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a anunţat, astăzi, că a prelungit cu două zile termenul până la care va prezenta evaluarea managerială a procurorului general şi a şefei DNA.

Adăugat: 27 Martie 2017
Ultima actualizare:18 Martie 2019

Politica Romaneasca
Foto: Tudorel Toader, ministrul Justiției. Sursa: gov.ro
trimite pe mail

Ministrul Justiţiei a justificat amânarea prin faptul că a fost plecat la Bruxelles, în condiţiile în care termenul de două săptămâni fixat de el, a expirat aseară.

Tudorel Toader, a declarat că va prezenta rezultatul evaluării miercuri, 29 martie.

"Am făcut evaluările. Cele 14 zile s-au împlinit chiar de aseară, voi proroga termenul cu două zile, dat fiind că am fost la Bruxelles. Astăzi voi avea o întrevedere cu ambasadorul SUA, voi pleca din nou la Bruxelles. Miercuri, la orele prânzului, voi organiza o conferinţă de presă, vă voi invita şi vă voi da amănunte", a declarat ministrul Justiţiei.

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a declarat că va prezenta rezultatul evaluării miercuri, 29 martie. Evaluarea a fost decisă în contextul anchetei privind OUG 13. - See more at: http://www.romania-actualitati.ro/evaluarea_manageriala_a_procurorului_general_si_a_procurorului_sef_al_dna-100953#sthash.IzKN5FEO.dpuf

Evaluarea celor doi procurori a fost decisă de ministrul Justiţiei în contextul anchetei privind ordonanţa de urgenţă 13 şi după decizia Curţii Constituţionale, conform căreia DNA şi-a încălcat atribuţiile în acest caz.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
27 Martie 2017
Ultima actualizare:
18 Martie 2019


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza