Tribunalul confirmă arestarea lui Nicușor Constantinescu

Nicușor Constantinescu este judecat în trei dosare de corupție și a revenit în țară joi dimineață.

Adăugat: 6 Noiembrie 2014
Ultima actualizare:6 Noiembrie 2014

Politica Romaneasca
Foto: Nicușor Constantinescu
trimite pe mail

Tribunalul Bucureşti a confirmat mandatul de arestare pentru 30 de zile emis în lipsă pe numele preşedintelui Consiliului Judeţean Constanţa.

Nicuşor Constantinescu a revenit astăzi în Bucureşti, după mai bine de şase luni, când s-a aflat în Statele Unite şi în Turcia, pentru a se trata de cancer.

Constantinescu este judecat în trei dosare de corupţie, informează reporterul Radio România, Diana Surdu.

Fostul şef al Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu, a ajuns, joi dimineaţă, în ţară din Turcia cu un avion de linie.

Anchetat în mai multe dosare pentru fapte de corupţie, Nicuşor Constantinescu a plecat în primăvară în Statele Unite pentru tratament oncologic, iar în luna septembrie a fost emis pe numele lui un mandat internaţional de arestare.

El s-a internat acum câteva zile într-o clinică din Turcia pentru a-şi trata problemele medicale, după ce a părăsit teritoriul Statelor Unite, unde a fost supus unor intervenţii chirurgicale.

Pe numele său a fost emis un mandat de arestare preventivă de instanţele din România, deoarece nu s-a mai întors în ţară la data stabilită de procurorii DNA.

Nicuşor Constantinescu este cercetat în trei dosare, în unul dintre ele fiind trimis în judecată pentru trei infracţiuni de abuz în serviciu contra intereselor publice cu obţinerea de foloase necuvenite şi 21 de infracţiuni de abuz în serviciu contra intereselor persoanelor cu obţinerea de foloase necuvenite.Autor:
Radio România
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
6 Noiembrie 2014


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza