Trei zile de doliu național în memoria Regelui Mihai

În România este doliu naţional pentru trei zile în memoria regelui Mihai.

Adăugat: 14 Decembrie 2017
Ultima actualizare:14 Decembrie 2017

Politica Romaneasca
trimite pe mail

În România este de astăzi doliu naţional pentru trei zile în memoria regelui Mihai.

Sicriul cu trupul neînsufleţit al fostului suveran este depus de aseară în Sala Tronului de la Palatul Regal din Bucureşti, unde va rămâne până sâmbătă, când va avea loc înmormântarea.

Toţi cei care vor să îi aducă un ultim omagiu regelui Mihai o pot face astăzi şi mâine, până la ora 22:00. De altfel, peste 100 de persoane au trecut deja pe la căpătâiul fostului suveran pentru a se reculege.

Sunt deja câteva zeci de persoane care aşteaptă să intre în Palatul Regal pentru a merge să aducă un omagiu majestăţii sale, regeluiMihai I al României.

Casa Regală a anunţat în această dimineaţă că a modificat programul în care publicul poate să vină la palat. Astfel, în loc de ora 8:00 a fost anunţată ora 10:00 pentru accesul publicului.

La gardul palatului sunt lăsate de către oameni zeci de candele aprinse, lumânări dar şi coroane de flori. Persoanele care doresc să vină aici la Palatul Regal trebuie să poarte îmbrăcăminte sobră, să nu aibă obiecte voluminoase cu ei şi să prezinte la intrare buletinul de identitate.

De asemenea, la ieşirea din Sala Tronului este şi cartea de condoleanţe, unde cetăţenii îşi pot scrie gândurile.

Oamenii pot veni astăzi, cum spuneai şi tu, până la ora 22:00, dar şi mâine.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
14 Decembrie 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza