Transportatorii anunţă miting de amploare, pe 2 noiembrie

Patronatele din transporturi cer reglementări pentru "stoparea abuzurilor unor aşa-numite grupuri de interese din Parlamentul României, care au modificat legi pentru a permite ca activitatea de transport să fie piratată".

Adăugat: 24 Octombrie 2016
Ultima actualizare:24 Octombrie 2016

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Confederaţia Operatorilor şi Transportatorilor Autorizaţi din România (COTAR) anunţă că va organiza pe 2 noiembrie un miting de amploare la Bucureşti, în faţa Guvernului.

La protest sunt aşteptate câteva mii de autovehicule.

Patronatele din transporturi cer reglementări pentru "stoparea abuzurilor unor aşa-numite grupuri de interese din Parlamentul României, care au modificat legi pentru a permite ca activitatea de transport să fie piratată",  se arată  într-un comunicat COTAR.

Transportatorii spun că mai ales transportul de persoane este afectat de fenomenul pirateriei, în sensul că există indivizi care practică această activitate fără licenţă.

Ei atrag atenţia că legea taximetriei conţine în mod deliberat formulări evazive şi incomplete, pentru a le permite grupurilor de interese să profite de o legislaţie lacunară şi făcută cu dedicaţie.

Sunt date ca exemplu miile de taxiuri cu licenţă în localităţi din jurul Bucureştiului, dar care, în realitate, îşi desfăşoară activitatea în Capitală.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminiţa Voinea
Adăugat:
24 Octombrie 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza