Traian Igaş: Fără restructurări în minister, nu se mai pot plăti salariile

Fără restructurarea Ministerului de Interne există riscul să nu se mai poată plăti salariile angajaţilor, a avertizat marţi, la Galaţi, ministrul Traian Igaş.

Adăugat: 31 Mai 2011
Ultima actualizare:31 Mai 2011

Politica Romaneasca
trimite pe mail

După ce, luni, a declarat că, fără concedieri, salariile vor fi reduse în decembrie cu 30 %, marţi, Traian Igaş a spus că pe luna mai poliţiştii îşi vor primi integral drepturile, dar în perioada următoare trebuie aplicate măsuri de restructurare.  


"Dacă nu vom trece de urgenţă la aceste restructurări, riscăm să nu putem să dăm în integralitate salariile angajaţilor din structurile Ministerului Administraţiei şi Internelor. Am cerut tuturor şefilor de armă să solicite cu urgenţă din teritoriu organigramele, să vedem unde putem să aducem corecturi. Vor fi şi oameni care vor pleca. Din punct de vedere operativ, nimeni nu va avea de suferit, în sensul că structurile care sunt în stradă ca să ne asigure nouă liniştea şi siguranţa vor fi acolo cel puţin în numărul în care îl avem astăzi", a declarat ministrul de interne.

 

Traian Igaş a salutat decizia luată în Camera Deputaţilor privind aprobarea proiectului privind statutul poliţiştilor, act care va contribui la reorganizarea şi modernizarea ministerului.
 

 

"'Consider că prin această modificare legislativă putem să ne ducem pe mai departe ceea ce ne-am propus în interiorul MAI şi anume să restructurăm acest minister, să-l reorganizăm, iar pe urmă să-l modernizăm", a afirmat Traian Igaş.


Ministrul Traian Igaş a reamintit, la Galaţi, că România are în plus peste media europeană o sută de poliţişti la suta de mii de locuitori.Autor:
Maria Măndiţa
Editor:
Alina Dobrinescu
Adăugat:
31 Mai 2011


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza