Traian Băsescu: Votaţi "Nu" şi salvaţi-vă ţara de la izolare

Preşedintele suspendat Traian Băsescu i-a îndemnat pe alegătorii români ca pe 29 iulie să meargă la referendum şi să voteze, pentru a pune capăt actualei situaţii, pe care a numit-o lovitură de stat.

Adăugat: 21 Iulie 2012
Ultima actualizare:21 Iulie 2012

Politica Romaneasca
trimite pe mail

De la mitingul de la Iaşi, la care se estimează că au participat aproximativ opt mii de oameni, Traian Băsescu şi-a îndemnat suporterii să voteze pentru a scoate România din izolarea internaţională în care s-ar afla - după cum susţine el - din cauza actualei conduceri.

"România are o şansă unică, ca poporul ei să vină pe 29 şi să restabilească statul de drept şi să reintroducă România în parteneriatele europene. Asta veţi face voi toţi şi asta vor face şi cei care au votat USL-ul. Sunt convins, că, între ţară şi partide, românii vor alege ţara. Mergeţi la vot, spuneţi "nu" şi salvaţi-vă ţara de la izolare", a îndemnat Traian Băsescu.

Traian Băsescu a mai spus că una dintre spaimele "infractorilor din politică" a fost Justiţia şi a reamintit că la referendumul din 2009 poporul a decis reducerea numărului parlamentarilor dar şi că vor un Parlament unicameral.

La mitingul organizat de PDL în favoarea lui Traian Băsescu au luat cuvântul liderii PDL: Vasile Blaga, Gheorghe Flutur, Monica Macovei, Sever Voinescu, Cristian Preda, Teodor Paleologu, alături de fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu şi liderul de la Noua Republică, Mihail Neamţu.Autor:
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
21 Iulie 2012


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza