Traian Băsescu şi Matthias Kolatz-Ahnen, despre investiţiile BEI în România

Principalele domenii către care se vor îndrepta investiţiile BEI în 2011 sunt transportul public, sistemul energetic, reabilitarea unor centrale termice, cofinanţarea împrumuturilor bancare pentru IMM-uri şi a celor pentru absorbţia fondurilor europene.

Adăugat: 1 Aprilie 2011
Ultima actualizare:1 Aprilie 2011

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Preşedintele României, Traian Băsescu, a discutat, vineri, la Palatul Cotroceni, cu Matthias Kolatz-Ahnen, vicepreşedinte al Băncii Europene de Investiţii.

 


Activităţile desfăşurate de Banca Europeană de Investiţii în România, stadiul şi perspectivele principalelor proiecte pe care aceasta le finanţează au fost principalele teme discutate.

 

 

 

Şeful statului şi Matthias Kolatz-Ahnen, vicepreşedintele Băncii Europene de Investiţii, au analizat şi o serie de proiecte care ar putea contribui la dezvoltarea unor sectoare importante de activitate, mai ales transport şi energie, şi la creşterea absorbţiei fondurilor europene.

 

 


Banca Europeană pentru Investiţii va realiza în acest an, în România, potrivitlui Matthias Kolatz-Ahnen, în jur de 10 astfel de proiecte.Autor:
Petruţa Obrejan
Editor:
Petruţa Obrejan
Reporter:
Petruţa Obrejan
Adăugat:
1 Aprilie 2011


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza