Traian Băsescu: România riscă izolarea pe plan european

Preşedintele suspendat Traian Băsescu atrage atenţie că în momentul de faţă, din cauza măsurilor luate de USL împotriva anumitor instituţii ale statului, România este singura ţară comunitară monitorizată de oficialii europeni.

Adăugat: 21 Iulie 2012
Ultima actualizare:21 Iulie 2012

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Mai mult, el spune că ţara noastră riscă izolarea pe plan european, iar odată cu acest lucru este posibil să pierdem fonduri europene.

Traian Băsescu a declarat la Radio România că unul din semnalele negative date de USL a fost implicarea unor personaje politice, cu conotaţii penale, în jocul politic.

"Ce ziceţi şi ce spune lumea când senatorul Voicu, care a stat un an jumătate la beci, vine şi votează suspendarea preşedintelui României. Oare cum arată România? Şi printre mâinile ridicate mai erau 19 oameni cu dosare penale. Cum se vede România oare când nişte politicieni penali suspendă preşedintele României pentru declaraţii, nu pentru fapte?", a întrebat retoric, Traian Băsescu.
 
Preşedintele suspendat Traian Băsescu participă sâmbătă de la ora 11.00, la mitingul dreptei organizat la Iaşi, informează un comunicat de presă.

Seful PDL Iaşi, Dumitru Oprea a anunţat că la mitingul organizat de PDL, sunt asteptaţi preşedintele suspendat Traian Băsescu împreuna cu Vasile Blaga, Teodor Baconschi, alţi membrii marcanţi ai PDL.

Dumitru Oprea a mai spus că la miting sunt aşteptate peste 25.000 de persoane. Acestea vor veni la Iaşi, cu zeci de autocare, microbuze sau maşini personale.

Mitingul este autorizat să se desfăşoare în intervalul 11.00 - 14.00,  în faţa Palatului Cultural.Autor:
Amalia Bojescu
Editor:
Simona Mihăescu
Reporter:
Raluca Diaconiuc
Adăugat:
21 Iulie 2012


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza