Traian Băsescu, propus candidatul PMP pentru funcția de premier

PMP își propune ca după alegeri să devină a treia forţă politică din ţară şi ca liderul PMP, fostul preşedinte al României, Traian Băsescu, să fie prim-ministru.

Adăugat: 6 Noiembrie 2016
Ultima actualizare:6 Noiembrie 2016

Politica Romaneasca
Foto: Traian Băsescu la lansarea candidaților PMP
trimite pe mail

Partidul Mişcarea Populară şi-a prezentat astăzi candidaţii pentru alegerile din 11 decembrie.

Formaţiunea îşi doreşte ca după alegeri să devină a treia forţă politică din ţară şi ca liderul PMP, fostul preşedinte al României, Traian Băsescu, să fie prim-ministru.

PMP propune ca viitorul parlament să aibă 300 de membri şi ca unirea României cu Republica Moldova să fie viitorul proiect de ţară, după cum declara liderul formaţiunii, Traian Băsescu.

"Obiectivul nostru politic pe care îl afirmăm deschis este unirea României cu Republica Moldova. Unii spuneau şi spun: să o facem pentru când împlinim o sută de ani. Alţii spun: nu are rost să deranjăm pe nimeni. Trebuie să ştiţi că şi unii şi alţii greşesc. Unirea se va face, se va face atunci când România va proba cetăţenilor Republicii Moldova că este mai bine să fim uniţi, decât să trăim în două state independente", a spus Traian Băsescu. 

Lista PMP pentru Senat este deschisă, în Bucureşti, de Traian Băsescu iar cea pentru Camera Deputaţilor de Valeriu Steriu.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
6 Noiembrie 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza