Traian Băsescu, preşedintele României

Primul ministru pe care l-aţi furnizat este deja recunoscut în toată Europa şi şi dincolo de ocean ca prim-ministru copy-paste. Copy, copy-paste.

Adăugat: 5 Iulie 2012
Ultima actualizare:5 Iulie 2012

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Preşedintele Traian Băsescu  neagă acuzaţiile aduse de USL în cererea de suspendare şi acuză la rândul său noua putere intenţionează să subordoneze instituţiile statului, îndeosebi justiţia.

În discursul său, susţinut ,joi, în plenul Parlamentului, şeful statului a declarat că nu contestă  dreptul Parlamentul de a cere suspendarea preşedintelui României pe care îl recunoaşte ca  pe un drept constituţional.

Preşedintele Băsescu s-a referit şi la premierul Victor Ponta despre care a afirmat că a ajuns să fie cunoscut în afara graniţelor drept "prim-ministru copy-paste".

"Aveţi şi unul conjunctural - primul ministru pe care l-aţi furnizat este deja recunoscut în toată Europa şi şi dincolo de ocean ca prim-ministru copy, copy-paste. Copy, copy-paste. Mai aveţi o problemă de ultimă oră, privind în CV-ul primului-ministru, şi ea este legată de faptul că toţi îl ştiam masterand la Universitatea din Catania, iar ieri în presă a apărut faptul că n-a urmat niciodată un curs de masterat în Catania" a mai afirmat Traian Băsescu.Autor:
Simona Mihăescu
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
5 Iulie 2012


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza