Traian Băsescu, la Centenarul Societăţii Române a Horticultorilor

"V-aş spune ceva care poate va fi luat ca fiind o mică aroganţă, dar o să spun: Îmi revendic dreptul de a fi un mic horticultor".

Adăugat: 29 Octombrie 2013
Ultima actualizare:29 Octombrie 2013

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, marţi, că îşi revendică dreptul de a fi "un mic horticultor", menţionând că are câteva straturi cu legume acolo unde locuieşte şi este o plăcere ca în dimineţile de vară "să te duci să îţi iei roşiile, ardeii, să faci o salată" înainte de pleca la serviciu.

"V-aş spune ceva care poate va fi luat ca fiind o mică aroganţă, dar o să spun: Îmi revendic dreptul de a fi un mic horticultor. Sunt trei ani de când nu am mai cumpărat vara roşii, castraveţi, ardei, ardei iute, dovlecei, pentru că, acolo unde locuiesc, am pus câteva straturi mici, cu legumele astea şi e o plăcere extraordinară ca dimineaţa, înainte de micul dejun, să te duci să îţi iei roşiile şi ardeii, să îţi faci salata de roşii, cu puţină brânză, să pleci la serviciu. Vreau să înţelegeţi că sunt un om care apreciază mult munca dumneavoastră şi am încercat să vă şi imit", a spus Băsescu, prezent la Centenarul Societăţii Române a Horticultorilor, organizat la Academia de Ştiinţe Agricole şi Silvice "Gh. Ionescu-Şişeşti".

El a mai spus că, anul trecut, roşiile mari pe care le-a cultivat au fost distruse, în timp ce roşiile mici, tip cherry, au rezistat.

Preşedintele Traian Băsescu a mai spus că este nevoie ca politicul să îşi asume o politică fermă pentru agricultură.

El îşi exprimă speranţa că în perioada următoare va fi definitivată şi asumată strategia comisiei prezidenţiale pentru agricultură.
   Autor:
Luminiţa Apostolescu
Editor:
Luminiţa Apostolescu
Adăugat:
29 Octombrie 2013


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza