Traian Băsescu aşteaptă de la Guvern proiectul de acord cu FMI

Preşedintele a afirmat în mai multe rânduri că nu este de acord cu acciza de şapte eurocenţi la carburanţi, cuprinsă în acordul cu FMI.

Adăugat: 10 Februarie 2014
Ultima actualizare:10 Februarie 2014

Politica Romaneasca
Foto: Preşedintele Traian Băsescu, la dezbaterea organizată de Mişcarea Populară la Cluj. Sursa: Facebook
trimite pe mail

Preşedintele Traian Băsescu a declarat înainte de a pleca de la Cluj, că aşteaptă de la Guvern "proiectul de acord cu FMI" pentru a-l discuta.

El a fost întrebat dacă va semna scrisoarea de intenţie cu Fondul, în condiţiile în care afirmase că nu este de acord cu acciza de şapte eurocenţi la carburanţi.

Şeful statului s-a întâlnit cu mai mulţi primari din Transilvania, care i s-au plâns că sunt discriminaţi la repartizarea fondurilor guvernamentale.

Traian Băsescu a declarat că motivele de nemulţumire invocate de primari sunt multiple.

"A fost o întâlnire plăcută. Oamenii mi-au spus în primul rând că s-a minţit cu mărirea salariilor primarilor, s-au plâns că nu li se mai dau banii la şcoli ca să acopere costurile pentru toţi elevii şi cu greu fac faţă cheltuielilor şcolilor, s-au plâns că sunt discriminaţi la repartizarea banilor. Asta e!", a afirmat Băsescu, înainte de plecarea din Cluj-Napoca.

Preşedintele Traian Băsescu şi-a petrecut sfârşitul de săptămână la Cluj-Napoca, unde a participat la o dezbatere pe tema statului de drept,  organizată de Fundaţia Mişcarea Populară.Autor:
Claudiu Pădurean
Editor:
Luminiţa Apostolescu
Adăugat:
10 Februarie 2014


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza