Traficul din Capitală, afectat de protestul transportatorilor şi taximetriştilor

Traficul rutier în centrul capitalei va fi afectat pe tot parcursul zilei de un protest al transportatorilor şi taximetriştilor din Confederaţia Operatorilor şi Transportatorilor Autorizaţi din România (COTAR).

Adăugat: 26 Aprilie 2017
Ultima actualizare:26 Aprilie 2017

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Ei se reunesc, astăzi, în faţa sediului guvernului pentru a-şi exprima nemulţumirea faţă de ceea ce numesc "pirateria de pe piaţa transporturilor".

Poliţia a anunţat că circulaţia va fi restricţionată pe Şoseaua Kiseleff, de la Piaţa Arcul de Triumf până la Piaţa Victoriei, dar ar putea apărea probleme şi la principalele intrări în Capitală.

6.000 de microbuze, autocare şi taximetre vor ajunge astăzi în Piaţa Victorei, informează reporterul RRA.

Poliţia Rutieră aplică restricţiile gradual, în funcţie de numărul de participanţi. Încă de la ora 6:00 a dimineţii, taximetriştii au sosit rând pe rând în faţă guvernului.

Până la acest moment sunt peste 300 de taxiuri şi zece autobuze.

Circulaţia nu este îngreunată la intrarea în capitală, se circulă normal pe A1 în dreptul Liceului Industrial Auto nr. 8 "Iuliu Maniu", se circulă bine pe A2, pe  bulevardul Theodor Pallady, pe DN 1 la Fântâna Mioriţă, se circulă fără probleme şi pe DN 2 Şoseaua Colentina - Şoseaua Ştefan cel Mare, însă sunt restricţii de circulaţie pe Şoseaua Kiseleff, între  Piaţa Arcul de Triumf şi Piaţa Victoriei pe banda 1, 2 şi 4, lăsându-se liberă banda 3 de circulaţie pentru situaţiile de urgenţă.

Şi pe  Şoseaua Kiseleff sunt restricţii între Arcul de Triumf şi Piaţa Presei Libere.

Evitaţi zona Piaţa Victoriei şi folosiţi rute ocolitoare.Autor:
Ramona Alexandrescu
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
26 Aprilie 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza