Toți pacienții incendiului au fost identificați

Ministrul Sănătății a anunțat că toţi pacienţii au fost identificați și a explicat că procesul a fost unul greu.

Adăugat: 3 Noiembrie 2015
Ultima actualizare:3 Noiembrie 2015

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Toţi pacienţii - victime ale incendiului de vineri seara, din Clubul "Colectiv" - au fost identificaţi, a precizat ministrul Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu.

El a explicat că procesul a fost unul greu, iar în prima zi s-a făcut doar o identificare primară a victimelor tragediei.

De asemenea, Nicolae Bănicioiu a dat asigurări că necesarul de sânge şi de plasmă pentru spitale este asigurat pentru o săptămână.

"În prima etapă a fost foarte greu de identificat pacienţii, pentru că fizionomia nu semăna deloc cu ceea ce ştiau şi familiile lor. A durat ore în şir, ca să vă dau exemple, identificarea s-a făcut pe rămăşiţe de obiecte personale şi în momentul de faţă nu mai avem pacienţi care să nu fie identificaţi", a spus Nicolae Bănicioiu.

Ministrul Sănătăţii a mai spus că instituţia pe care o conduce acceptă orice sprijin, orice donaţii de medicamente sau dispozitive medicale, dar acestea trebuie să fie făcute prin Unifarm sau prin conducerea spitalului şi nu direct către medicii din spitale, transmite  reporterul RRA, Marilena Frâncu.Autor:
Radio România
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
3 Noiembrie 2015


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza