Tomac: Eliminarea unor taxe, inclusiv a taxelor radio-tv, nu ţine seama de consecinţe

Eugen Tomac, deputat de diaspora, susţine că era nevoie de o dezbatere serioasă înainte ca proiectul PSD privind eliminarea a peste 100 de taxe, să fie supus votului parlamentar.

Adăugat: 24 Octombrie 2016
Ultima actualizare:24 Octombrie 2016

Politica Romaneasca
Foto: Eugen Tomac
trimite pe mail

Preşedintele executiv al Partidului Mişcarea Populară, deputatul Eugen Tomac, susţine că iniţiativa legislativă care prevede eliminarea unor taxe, inclusiv a taxelor pentru Radioul şi Televiziunea publică, este un proiect electoral care nu ţine seama de consecinţe.

Într-o intervenţie pentru Radio Chişinău, Eugen Tomac, deputat de diaspora, a declarat că era nevoie de o dezbatere serioasă înainte ca acest proiect să fie supus votului parlamentar. 

"Întotdeauna atunci când le spui cetăţenilor că le elimini taxe în campania electorală, oamenii se bucură. Însă trebuie să ne gândim şi la consecinţe. Rapiditatea cu care se promovează această iniţiativă este strict electorală şi e bine să ne gândim şi la consecinţe, pentru că nu putem neglija o instituţie cum este Radioul public, în condiţiile în care a făcut performanţă şi a demonstrat că poate gestiona eficient resursele", a spus Eugen Tomac.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminiţa Voinea
Adăugat:
24 Octombrie 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza