Tomac: Avem obligaţia să spunem cu voce tare că vrem unirea României cu R.Moldova

Proiectul de țară al PMP este unirea României cu Republica Moldova.

Adăugat: 18 Noiembrie 2016
Ultima actualizare:18 Noiembrie 2016

Politica Romaneasca
Foto: Eugen Tomac
trimite pe mail

Partidul Mişcarea Populară propune ca proiect de ţară unirea României cu Republica Moldova.

Obiectivul este prezentat de preşedintele executiv al formaţiunii Eugen Tomac.

"Avem obligaţia să o spunem cu voce tare că vrem unirea României cu Moldova. Acesta este obiectivul nostru politic, vom lupta cu el. Îi vom invita pe români să fie alături de noi pentru că avem cea mai credibilă voce a României alături de noi. Mergem împreună cu preşedintele Traian Băsescu. Uniţi pentru victorie, luptăm pentru România, luptăm pentru români!", a susținut Tomac.

Eugen Tomac candideaza pentru un nou mandat de parlamentar in București.

PNL face apel la vot

Şi în ţară, candidaţii la alegerile parlamentare din decembrie îşi continuă campania.

George Muhscină, managerul de campanie al PNL Constanţa anunţă că obiectivul liberalilor  este de a convinge cît mai mulţi  alegători să se prezinte la urne şi să voteze în cunoştinţă de cauză.

"Mesajul nostru are în primul rând respectul faţă de cetăţean. Mergem şi îi invităm numai la vot. Îi rugăm să se informeze şi să aleagă în cunoştinţă de cauză pentru a putea fi responsabili şi să nu ajungem să ne plângem după că alţii ne-au făcut soarta. Cred că este mesajul principal pe care ar trebui să-l dăm tuturor. Înainte de mesajele pro-domo bineînţeles că ne prezentăm oferta PNL, dar în primul rând este invitaţia la vot", a spus Muhscină.

Ioan Spânu: Percepţia cetăţenilor faţă de programul de guvernare al PSD este una  bună

Candidatul social democrat pentru Camera Deputaţilor Ioan Spânu susţine că percepţia cetăţenilor faţă de programul de guvernare al PSD este una  bună.

El a enumerat şi câteva dintre problemele cu care se confruntă în prezent cetăţenii din zona Clisura Dunării.

"Programul nostru şi oferta noastră electorală este perceput foarte bine în teritoriu. Oamenii chiar sunt interesaţi şi pun întrebări. În afară de problemele mari cunoscute, pe care le ştim cu toţii, starea drumurilor judeţene, starea proastă a drumurilor judeţene, apar probleme punctuale ca problema lemnului de foc, s-a dublat practic preţul la metru cub, procurarea lemnului de foc. Parcul Naţional Porţile de Fier sunt oameni care au proprietăţi, au păduri, nu pot să le exploateze", a spus Ioan Spânu.

UDMR vrea finalizarea autostrăzilor

Pe afişele electorale ale UDMR, atât cele în română, cât şi cele în maghiară, apar sloganuri privind necesitatea construirii de autostrăzi în România.

Cseke Attila va candida pentru un nou mandat de deputat şi explică proiectele Uniunii în domeniul infrastucturii rutiere.

"Ce ne propunem noi? Ceea ce este şi pe afiş, ca autostrada Transilvania, propriu-zisă, cea care trece prin Bihor şi autostrada din sudul Transilvaniei să fie finalizate până în 2020. Autostrada din Bihor obligatoriu trebuie finalizată până în 2018. Autostrada aduce oricărei zone prin care trece o producţie şi un comerţ înfloritor, calitate de şanse, aduce o mobilitate comunitară şi evident şi o îmbunătăţire a nivelului de trai", a susținut Cseke Attila .

USR: Politica înseamnă implicare civică

Vlad Gheorghe deschide lista de candidaţi ai Uniunii Salvaţi România în judeţul Olt.

Prezent la eventimentul de lansare  a programului electoral al Uniunii, el a precizat că pentru echipa din care face parte politica  înseamnă  implicare civică.

"Suntem aici la Olt să arătăm din experienţa noastră pe care am câştigat-o atât prin lupta noastră civică cu autorităţile locale şi centrale, pentru că a fost cazul să luptăm şi cu autorităţile centrale. Ştim care sunt problemele în general, ştim care sunt problemele şi aici local. Alături de colegii mei avem experienţă în lupta cu sistemul. Noi nu suntem politicieni. După cum ne vedeţi noi suntem criticaţi că nu avem experienţă, că suntem prea tineri. Da, suntem tineri, da nu suntem politicieni, dar ăsta este atuul nostru", a declarat Vlad Gheorghe.

 Autor:
Petruţa Dinu
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
18 Noiembrie 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza