Toader: A început procesul de evaluare a celor patru coduri din Justiţie

Ministrul Tudorel Toader a anunţat că urmează să fie făcută o filtrare a propunerilor primite în urma dezbaterilor publice, pentru a fi dată forma unui proiect de lege pentru modificarea celor patru coduri.

Adăugat: 2 Noiembrie 2017
Ultima actualizare:2 Noiembrie 2017

Politica Romaneasca
Foto: Tudorel Toader, ministrul Justiţiei
trimite pe mail

Ministrul justiţiei, Tudorel Toader, a anunţat astăzi că procesul de evaluare a celor patru coduri - civil, de procedură civilă, penal şi de procedură penală - a început.

El a spus că urmează să fie făcută o filtrare a propunerilor primite în urma dezbaterilor publice, pentru a fi dată forma unui proiect de lege pentru modificarea lor.

"De ieri, deja am început un proces de evaluare a celor patru coduri: Codul civil, procedură civilă, penal, procedură penală. Din aprilie, am distribuit către dumneavoastră, către CSM, către Înalta Curte, către facultăţile de drept, solicitări de propuneri pentru modificare. Avem un teanc cu mii de pagini de propuneri; le-am repartizat pe patru colective. Începem să facem, aşa, o filtare a propunerilor ca să dăm forma unui proiect de lege de modificare a celor patru coduri", a spus Tudorel Toader.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminiţa Voinea
Adăugat:
2 Noiembrie 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza