Tinerii democrat-liberali au demarat acţiuni de protest la ambasadele ţărilor UE

Tinerii democrat-liberali protestează, miercuri de la ora 11.00 la ambasadele statelor membre ale Uniunii Europene împotriva a ceea ce ei numesc suspendarea statului de drept.

Adăugat: 4 Iulie 2012
Ultima actualizare:4 Iulie 2012

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Preşedintele Organizaţiei Tinerilor PDL, Răzvan Mustea, a declarat că sistemul educaţional din România a fost grav decredibilizat prin acuzaţiile de plagiat la adresa premierului Victor Ponta, dar şi din cauza faptului că în numai două luni au fost schimbaţi patru miniştri ai educaţiei.  

"Tot acest protest al nostru se va materializa printr-o scrisoare din partea Organizaţiei de Tineret a Partidului Democrat-Liberală către toate ambasadele statelor Uniunii Europene la Bucureşti, dorind astfel să sensibilizăm cancelariile europene vizavi de abuzurile care se produc la adresa instituţiilor statului, fie că vorbim de Institutul Cultural Român, de Curtea Constituţională, de desantul dat de putere la adresa conducerii celor două Camere ale parlamentului, fără respectarea legilor, a regulamentelor, a Constituţiei României. Sunt lucruri care ne preocupă, pentru că noi, tinerii, ne dorim să trăim într-o ţară democratică şi liberă", a declarat liderul tinerilor democra-liberali.

Comunicat PDL OT

 
Autor:
Simona Mihăescu
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
4 Iulie 2012


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza