Timpii de aşteptare la graniţa cu Ungaria, "până în 10 minute"

Traficul rutier la intrarea şi la ieşirea din România, la graniţa cu Ungaria, urmeazăs eă se intensifice după 2 ianuarie.

Adăugat: 30 Decembrie 2015
Ultima actualizare:30 Decembrie 2015

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Timpii de aşteptare la punctele de trecere a frontierei cu Ungaria sunt de până la 10 minute, atât la intrarea cât şi la ieşirea din ţară, ne transmite corespondentul RRA, Ioan Suciu. 

Traficul rutier în această zonă ar urma să se intensifice după 2 ianuarie, când mulţi dintre românii care au venit în ţară înainte de Crăciun se vor întoarce la muncă în străinătate.

Şi la celelalte puncte de trecere timpul de aşteptare este tot de maximum câteva minute  pentru controlul documentelor, după cum arată aplicaţia care se găseşte pe site-ul Poliţiei de Frontieră.    

Poliţia de Frontieră a postat pe site-ul său o aplicaţie care arată cât de aglomerat este un punct de frontieră.

Programul poate fi accesat de pe orice calculator sau telefon mobil cu acces la internet şi folosete un modul de navigaţie furnizat de Google Maps.

Nivelul de aglomeraţie în vămi este indicat cu verde pentru timpi de aşteptare de până la 20 de minute, cu galben când frontiera poate fi traversată în cel mult o oră şi cu roşu dacă depăşeşte acest interval de timp.
  Autor:
Radio România Actualităţi
Editor:
Luminiţa Voinea
Adăugat:
30 Decembrie 2015


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza