Tiberius Brădățan: Avem în centrul strategiei noastre un cuvânt - respect

Tiberius Brădățan propune schimbarea orașului Suceava și respect față de cetățeni.

Adăugat: 26 Mai 2016
Ultima actualizare:26 Mai 2016

Politica Romaneasca
Foto: Tiberius Brădățan, candidatul PSD la Primăria Suceava.Sursa: Facebook
trimite pe mail

Tiberius Brădățan este candidatul PSD la Primăria Suceava.

El propune schimbarea viitorului pentru acest oraş.

"M-am săturat să văd oameni trişti, să văd o Suceavă cenuşie. M-am săturat să văd că nu ne dezvoltăm. Viziunea mea, viziunea PSD pentru Suceava este o viziune de dezvoltare. Pornind de la ceea ce oamenii ne-au spus, avem în centrul strategiei noastre un cuvânt: respect. Respect faţă de cetăţeni, respect faţă de noi înşine, pentru că, dacă nu ne vom respecta, nu vom avea oraşul pe care îl dorim", a spus Tierius Brădăţan.

Băsescu: Dincolo de băsiști, invit electoratul care m-a susținut să voteze PMP

Preşedintele Partidului Mişcarea Populară, Traian Băsescu, a declarat, la Suceava, că îşi doreşte ca electoratul care l-a susţinut până acum să voteze cu reprezentanţii noii sale formaţiuni politice.

"Dincolo de cei care poartă numele de băsişti, sigur sunt foarte mulţi electori pe care eu i-am avut atunci când am câştigat cele două mandate de preşedinte al României, iar eu îi învit să voteze Partidul Mişcarea Populară, pentru că acest partid întruchipează idealurile lor. Şi ceea ce au nu am reuşit să fac vor face cei din Mişcarea Populară, dacă vor primi votul electoratului", a susținut Traian Băsescu.

Tăriceanu: Avem ambiţia să câştigăm Primăria în Deva

Alianţa Liberalilor şi Democraţilor se prezintă în faţa electoratului la alegerile din 5 iunie cu aproximativ o mie de candidaţi în judeţul Hunedoara.

Copreşedintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, a declarat, la Deva, că are încredere în victoria echipei sale.

"Avem ambiţia să câştigăm Primăria în Deva. Avem candidaţi buni şi în celelalte oraşe şi îmi place că sunt oameni care au o carte de vizită profesională. Mă bazez pe această echipă solidă, care vine să întregească un peisaj pozitiv pe care ALDE îl are în această zonă a ţării. Presupunând că vom ajunge la momentul la care conducătorii ţării nu vor sta să contemple situaţia şi să o analizeze atent, ci vor acţiona, vor avea un plan, e nevoie şi de o acţiune de jos în sus, de la nivelul comunităţilor", a declarat Călin Popescu-Tăriceanu.

Candidatul ALDE la Primăria Deva este Florin Oancea.

Marius Stan a înmânat repartiții pentru locuințe pentru de 300 de beneficiari

Marius Stan candidează din partea UNPR pentru un nou mandat de primar al municipiului Galaţi.

După cum transmite corespondentul RRA Maria Măndiţă, el a înmânat repartiții unui număr de aproximativ 300 de beneficiari ai locuințelor sociale construite de municipalitate.

"Am vrut să le dăm oamenilor sentimentul de siguranţă că le au, că nu sunt numai pe hârtie, să le vadă, să calce în fiecare din locuinţe. Şi, mai mult, le-am şi spus să vadă cum arată, cum sunt semimobilitate, să ştie cu ce mai vin în plus. Le-am urat tuturor de aici să fie doar o etapă trecătoare din viaţa lor, fiind locuinţe sociale. Să le dea Dumnezeu să poată să îşi dezvolte business-ul, viaţa, activitatea altfel, să poată să îşi cumpere o locuinţă mai mare, mai decentă", este de părere Marius Stan.

Huszár István: Un viitor stabil poate fi bazat doar pe o societate stabilă

Candidatul UDMR la Primăria Oradea, Huszár István, propune înfiinţarea unei instituţii a adiministraţiei locale destinate îngrijirii vârstnicilor, proiect realizabil în parteneriat cu organizaţii civile şi biserici.

De asemenea, o atenţie deosebită trebuie acordată, spune el, persoanelor cu deficienţe de vedere şi locomotorii.

În opinia lui Huszár István, un viitor stabil poate fi bazat doar pe o societate stabilă, în care familiile să aibă un cămin şi sentimentul de siguranţă în oraşul în care trăiesc, se arată în comunicatul remis presei de staff-ul de campanie al UDMR.

Predoiu: Dacă nu rezolvăm traficul, nu dezvoltăm nimic în Bucureşti

Candidatul PNL pentru fotoliul de primar general al Capitalei, Cătalin Predoiu, spune că programul său electoral vizează priorităţi privind problemele legate de trafic şi dezvoltarea economică a oraşului.

"Dacă nu rezolvăm traficul, nu dezvoltăm nimic în Bucureşti. Este un factor de blocaj economic, nu numai social. Integritatea în primărire include şi pusul facturilor pe site, dar nu numai asta, dezvoltarea economică a oraşului, are potenţial de lider regional economic Bucureşti. E al patrulea nare oraş din Est. Doar Moscova, Sankt Petersburg şi Kiev ne depăşesc. Şi cooptarea reală, şi nu formală, reală, a cetăţeanului în decizia primăriei", a spus Cătălin Predoiu.
 Autor:
Petruţa Dinu
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
26 Mai 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza