Teodorovici: Sumele pentru plata salariilor şi a pensiilor sunt prevăzute în buget

Ministrul Finanţelor dă asigurări că sumele necesare pentru plata salariilor şi a pensiilor în acest an sunt prevăzute în buget.

Adăugat: 28 Iulie 2019
Ultima actualizare:28 Iulie 2019

Politica Romaneasca
Foto: Eugen Teodorovici, ministrul Finanțelor. Sursa: gov.ro
trimite pe mail

Guvernul a prevăzut în buget sumele necesare pentru acest an pentru plata salariilor şi a pensiilor, ca şi pentru majorarea punctului de pensie, din septembrie, a dat asigurări ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici.

El a precizat, la Bacău, că executivul va avea grijă să prevadă şi în bugetele anilor viitori sumele necesare pentru implementarea noii legi a pensiilor.

Eugen Teodorovici: Este o promisiune făcută vizavi de veniturile populaţiei, că vorbim de salarii sau de pensii, şi obligatoriu nu ne jucăm cu astfel de afirmaţii. Banii au fost prinşi în bugetul pentru 2019 pentru creşterea punctului de pensie de la 1 septembrie în acest an. Mai departe, legea pensiilor este un act normativ cu un impact fantastic bugetar, dar pe care noi l-am asumat, în speţă pensiile oamenilor care merită o astfel de majorare şi ne-am asumat-o. O facem fără niciun fel de discuţie.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
28 Iulie 2019


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza