Teodor Meleşcanu, președinte interimar al Partidului Forţa Naţională

Consiliul Naţional al Partidului Forţa Naţională a validat numirea în funcţia de preşedinte interimar al formaţiunii a lui Teodor Meleşcanu - preşedinte al Senatului.

Adăugat: 17 Noiembrie 2019
Ultima actualizare:17 Noiembrie 2019

Politica Romaneasca
Foto: Teodor Meleșcanu
trimite pe mail

Forţa Naţională este un partid de centru, afirmă Teodor Meleşcanu.
 
Teodor Meleşcanu:
Preocuparea pentru noi este de a contribui cu adevărat la revigorarea României, la crearea unei platforme civice și politice care să asigure progresul social, economic în favoarea românilor. Astăzi, există un sprijin foarte solid pentru această formațiune politică. Din toate analizele care s-au făcut, la ora actuală există o zonă de aproximativ 20% din electorat care își dorește cu adevărat un partid național și naționalism luminat care să promoveze interesele României, în interior și în exterior.
 
De asemenea, Graţiela Gavrilescu a fost aleasă în funcţia de prim-vicepreşedinte al Partidului Forţa Naţională, iar deputatul Ştefan Băişanu - purtător de cuvânt.
 
Teodor Meleşcanu, Graţiela Gavrilescu şi Ştefan Băişanu au fost excluşi din ALDE, după ce aceştia au continuat colaborarea cu PSD, deşi partidul lui Călin Popescu-Tăriceanu a părăsit guvernarea, reaminteşte redactorul RRA Alexandra Cristea.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
17 Noiembrie 2019


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza