Teodor Meleşcanu dă explicaţii la Bruxelles despre modificarea Codurilor penale

Ministrul de externe, Teodor Meleşcanu, urmează să discute cu vicepreşedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, şi cu şefa diplomaţiei europene, Federica Mogherini, pentru a le prezenta situaţia din ţară.

Adăugat: 6 Februarie 2017
Ultima actualizare:6 Februarie 2017

Politica Romaneasca
Foto: Teodor Meleşcanu, ministrul de externe
trimite pe mail

Ministrul de externe, Teodor Meleşcanu, este la Bruxelles pentru Consiliul Afaceri Externe şi pentru a da explicaţii în legătură cu situaţia din România, după modificarea Codurilor Penale.

Teodor Meleşcanu urma să se întâlnească în această dimineaţă şi cu secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, însă într-un comunicat al Alianţei se precizează că întrevederea a fost amânată pentru o dată care va fi anunţată ulterior.

Comunicatul NATO nu oferă alte informaţii legate de amânarea întâlnirii.

Potrivit reporterului RRA Carmen Gavrilă, ministrul de externe, Teodor Meleşcanu, urmează să discute astăzi cu vicepreşedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, şi cu şefa diplomaţiei europene, Federica Mogherini, pentru a le prezenta situaţia din ţară.

La Consiliul Afaceri Externe, principalele teme de discuţie sunt Ucraina şi modalităţile de consolidare a relaţiei Uniunii Europene cu această ţară, evoluţiile din Libia, relaţiile Uniunea Europeană - Egipt şi respectiv procesul de pace din Orientul Mijlociu.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminiţa Voinea
Adăugat:
6 Februarie 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza