Tensiuni în USL. Întâlnire Ponta-Antonescu, pentru remedierea problemelor

Liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat, după întâlnirea cu Victor Ponta, că PSD a convenit să se revină la constituirea unei Comisii parlamentare speciale pentru Roşia Montană şi retragerea procedurii de urgenţă pentru proiectul de lege.

Adăugat: 12 Septembrie 2013
Ultima actualizare:12 Septembrie 2013

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Tensiunile pe tema Roşia Montană continuă în USL. Astfel, a fost convocată o şedinţă de urgenţă între liderii Uniunii.

La terminarea şedinţei, Victor Ponta a plecat de la cabinetul preşedintelui Senatului împreună cu Liviu Dragnea şi Daniel Constantin.

După 3 ore de discuţii şi dezbateri, premierul Ponta a plecat fără să dea nicio declaraţie, iar preşedintele Senatului, Crin Antonescu, a anunţat că o comisie specială va fi constituită pentru analizarea proiectului de la Roşia Montană, aşa cum se stabilise iniţial, procedura de urgenţă pentru votarea proiectului de lege urmând să fie retrasă.
    
"Eu mi-am reafirmat convingerea că e un proiect care în mod normal se asumă sau nu de către Guvern. Premierul a rămas pe ideea că proiectul a fost înaintat în Parlament", a spus Antonescu, referindu-se la întâlnirea cu Victor Ponta.
    
"PSD a convenit să revenim pe comisie specială în Parlament, deci să se retragă procedura de urgenţă", a mai spus liderul PNL.

Premierul nu a făcut declaraţii, spunându-le ziariştilor doar că pleacă la comandamentul convocat ca urmare a inundaţiilor.

Întâlnirea liderilor USL a durat aproximativ 3 ore.

Reuniunea a fost convocată după ce liderul PNL, Crin Antonescu, a lansat un atac dur la adresa premierului, joi dimineaţă.Autor:
Flori Doman
Editor:
Flori Doman
Adăugat:
12 Septembrie 2013


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza