Taxa de înmatriculare auto va fi restituită

Ministerele Mediului şi Finanţelor pregătesc un proiect de ordonanţă de urgenţă, în baza căreia cei îndreptăţiţi să-şi primească banii, pe cale administrativă, în cel mai scurt timp.

Adăugat: 12 Aprilie 2017
Ultima actualizare:12 Aprilie 2017

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Românii care au plătit, în trecut, taxa de înmatriculare pentru autovehicule, îşi vor primi banii înapoi, într-o singură tranşă, a anunţat, ieri, la Parlament, preşedintele Administraţiei Fondului pentru Mediu, Cornel Brezuică.

"Cei care vor solicita, vor depune documentaţie, va fi analizată şi, în situaţia în care toate procedura este îndeplinită, se va emite o decizie cu privire la restituirea sumelor şi astfel se va plăti suma respectivă. Fondul pentru mediu are un sold la acest moment, bineînţeles nu este îndestulător pentru o restituirea integrală a acestor sume. Urmerază discuţii politice. Tocmai acesta este motivul pentru care doamna ministru Gavrilescu se va întâlni cu domnul ministru Ştefan", a spus Cornel Brezuică. 

Amintim că această taxă a fost declarată ilegală de Curtea de Justiţie a Uniunii Europene.

Suma totală pe care urmează să o restituie statul român a fost estimată la aproape 6 miliarde şi jumătate de lei.

Ministerele Mediului şi Finanţelor pregătesc un proiect de ordonanţă de urgenţă, în baza căreia cei îndreptăţiţi să-şi primească banii, pe cale administrativă, în cel mai scurt timp.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminiţa Voinea
Adăugat:
12 Aprilie 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza