Tatiana Niculescu Bran, noul purtător de cuvânt al viitorului preşedinte

Preşedintele ales, Klaus Iohannis, a confirmat că fosta jurnalistă BBC Tatiana Niculescu Bran va fi purtătorul său de cuvânt la Palatul Cotroceni.

Adăugat: 9 Decembrie 2014
Ultima actualizare:9 Decembrie 2014

Politica Romaneasca
Foto: Tatiana Niculescu Bran
trimite pe mail

Confirmarea a fost făcută, luni seară pe Facebook, după ce doamna Niculescu Bran a comunicat în cursul zilei, pe aceeaşi reţea de socializare, că preşedintele Iohannis i-a propus să-i fie purtător de cuvânt.

Klaus Iohannis a mai precizat că lista integrală a echipei de consilieri cu care va lucra la Cotroceni va fi dată publicităţii săptămâna viitoare.

Scriitoarea şi fostă ziaristă la BBC, Tatiana Niculescu Bran a postat ieri pe contul de Facebook un mesaj în care spune că preşedintele ales Klaus Jonhannis i-a propus să fie purtător de cuvânt şi consilier de comunicare la Palatul Cotroceni.

"Preşedintele ales al României, dl Klaus Iohannis, mi-a propus să-i fiu purtător de cuvânt şi consilier de comunicare. Sunt onorată că s-a gândit la mine. Las deoparte cartea pe care mă apucasem s-o scriu, şi devin, aşadar, din purtătoare de cuvinte, purtătoare de cuvânt", a scris ea.

Tatiana Niculescu Bran a absolvit Facultatea de Litere a Universităţii din Bucureşti şi Institutul European de Jurnalism de la Bruxelles.

Între 1995 şi 2004 a fost redactor la Radio BBC World Service, secţia română de la Londra. Între 2004 şi 2008 a condus biroul BBC World Service de la Bucureşti.

În 2006 a publicat primul roman nonficţional din literatura română, "Spovedanie la Tanacu", urmat, în 2007, de "Cartea Judecătorilor".

Cele doua romane, în dramatizarea autoarei, au devenit piesă de teatru.Autor:
Radio România
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
9 Decembrie 2014


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza