Tatiana Niculescu Bran, noul posibil purtător de cuvânt al preşedintelui ales

Scriitoarea şi fostă ziaristă la BBC, Tatiana Niculescu Bran a postat pe contul de Facebook un mesaj în care spune că preşedintele ales Klaus Jonhannis i-a propus să fie purtător de cuvânt şi consilier de comunicare la Palatul Cotroceni.

Adăugat: 8 Decembrie 2014
Ultima actualizare:8 Decembrie 2014

Politica Romaneasca
Foto: Tatiana Niculescu Bran
trimite pe mail

Din acelaşi mesaj, Tatiana Niculescu Bran lasă să se înţeleagă că a acceptat postul.   

"Preşedintele ales al României, dl Klaus Iohannis, mi-a propus să-i fiu purtător de cuvânt şi consilier de comunicare. Sunt onorată că s-a gândit la mine. Las deoparte cartea pe care mă apucasem s-o scriu, şi devin, aşadar, din purtătoare de cuvinte, purtătoare de cuvânt", a scris ea.

Purtătorul de cuvânt al PNL, Alina Gorghiu a precizat, pentru Agerpres, că cel care va anunţa echipa de consilieri pe care o va avea la Cotroceni va fi preşedintele ales, Klaus Iohannis", la momentul oportun".

"Doamna Tatiana Niculescu Bran este din punctul meu de vedere un om extrem de potrivit pentru a îndeplini funcţia de purtător de cuvânt la Cotroceni, dar anunţul oficial cu privire la echipa lui Klaus Iohannis îl va face domnul Klaus Iohannis la momentul oportun", a spus astăzi, Alina Gorghiu, potrivit sursei citate.

Tatiana Niculescu Bran a absolvit Facultatea de Litere a Universităţii din Bucureşti şi Institutul European de Jurnalism de la Bruxelles.

Între 1995 şi 2004 a fost redactor la Radio BBC World Service, secţia română de la Londra. Între 2004 şi 2008 a condus biroul BBC World Service de la Bucureşti.

În 2006 a publicat primul roman nonficţional din literatura română, "Spovedanie la Tanacu", urmat, în 2007, de "Cartea Judecătorilor".

Cele doua romane, în dramatizarea autoarei, au devenit piesă de teatru.
 Autor:
Politica Romaneasca
Editor:
Simona Mihăescu
Reporter:
Radio România
Adăugat:
8 Decembrie 2014


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza