Târgul Gaudeamus-Litoral, la final

Ediţia cu numărul 100 a Târgului de Carte Gaudeamus organizat de SRR se încheie astăzi la Mamaia în Piaţeta Perla.

Adăugat: 16 August 2017
Ultima actualizare:16 August 2017

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Dar "Cărţile se întorc acasă", unul dintre proiectele cu tradiţie ale târgului, continuă până la sfârşitul lunii august pe litoral.  

Radio România Constanţa - Veşti bune pentru unul dintre cele mai îndrăgite proiecte ale Târgului Gaudeamus şi anume "Cărţile se întorc acasă!".

Pe Litoral, el nu se va închide odată cu această ediţie a târgului, ci abia la sfârşitul lunii august. Până atunci, constănţenii şi turiştii sunt invitaţi să facă donaţii de carte. 

Cornelia Scarlat, membru al echipei Gaudeamus: Au venit câteva pachete de cărţi. Urmează să mai vină până la sfârşitul lunii august. Ne-am gândit să continuăm acest proiect, pentru că este un târg puţin atipic, e un târg de vacanţă, iar turiştii evident că nu s-au pregătit să aducă de acasă şi îi aşteptăm pe constănţeni să vină să continue acest proiect. Cărţile vor ajunge în Dobromir şi sperăm să le fie de folos cititorilor din această zonă.  

Reporter: Cărţile care s-au strâns la celelalte ediţii Gaudeamus au ajuns la copiii din centrele de plasament, la căminele pentru bătrâni sau în localităţile izolate din ţară şi cum astăzi este ultima zi de târg Gaudeamus-Litoral... 

Cornelia Scarlat: Avem o închidere festivă în care vom acorda premiile, trofeele Gaudeamus, dar târgul rămâne deschis până la ora 23:00. În continuare, editurile îi aşteaptă cu reduceri foarte mari. 

Reporter: Cei care doresc să facă donaţii la Constanţa, în cadrul campaniei "Cărţile se întorc acasă", sunt aşteptaţi la sediul Radio Constanţa.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Simona Mihăescu
Reporter:
Silvia Pascale
Adăugat:
16 August 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza