Târgul Gaudeamus Craiova, ultima zi

Târgul de carte Gaudeamus, organizat la Craiova, în foaierul Teatrului Naţional "Marin Sorescu", de Radio România şi Radio Oltenia, se va închide astăzi.

Adăugat: 4 Martie 2018
Ultima actualizare:4 Martie 2018

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Iubitorii de lectură au descoperit, la această a XVII-a ediţie, oferta bogată a celor 50 de edituri prezente şi au putut participa la o mulţime de lansări de carte, dezbateri şi alte evenimente culturale.

Organizatorii le-au oferit, ieri, vizitatorilor şansa de a cunoaşte două eleve de excepţie, premiate de Radio România.

Cele două eleve de elită s-au declarat extrem de plăcut surprinse de iniţiativa postului public de radio. Iată ce ne-a mărturisit Nicoleta Izabela Dincă de la Liceul Teoretic din Amărăştii de Jos, cea care a obţinut medalia de bronz la Olimpiada Internaţională de Neogreacă.

"Faptul că v-aţi gândit la noi este foarte frumos şi vă mulţumim mult. Ne-aţi răsplătit practic munca depusă", a spus Nicoleta Izabela Dincă.

Elena Papaliţa de la Colegiul Naţional Fraţii Buzeşti din Craiova, câştigătoarea Olimpiadei Internaţionale de Neogreacă, a mulţumit şi ea organizatorilor Târgului de Carte Gaudeamus de la Craiova.

"Mulţumim foarte mult pentru această atenţie. Acesta este un semn să continuăm şi ne ajută foarte mult", a spus Elena Papaliţa.

Ediţia craioveană a Târgului Gaudeamus Radio România se încheie la ora 14:00, vor fi acordate şi premiile Gaudeamus.Autor:
David Vlad, Radio Craiova
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
4 Martie 2018


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza