Târgul Gaudeamus - Carte Şcolară, deschis până duminică în Piaţa Universităţii

Manifestarea, devenită deja o tradiţie la început de an şcolar, este organizată de Radio România prin Centrul Cultural Media.

Adăugat: 15 Septembrie 2017
Ultima actualizare:15 Septembrie 2017

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Numeroşi elevi, părinţi şi profesori au trecut şi astăzi pragul Târgului Gaudeamus - Carte Şcolară, deschis până duminică în Piaţa Universităţii din Bucureşti.

Manifestarea, devenită deja o tradiţie la început de an şcolar, este organizată de Radio România prin Centrul Cultural Media.

Directorul general interimar al Societăţii Române de Radiodifuziune, Georgică Severin, crede că vizitatorii vor găsi ceea ce vor la târg, inclusiv reduceri substanţiale de preţuri.

"În acest moment, la câteva zile după începerea anului şcolar, faptul că bucureştenii au posibilitatea să vină să caute şi să găsească carte şcolară este un lucru foarte important şi care uşurează şi munca părinţilor şi, în acelaşi timp, este o ocazie pentru edituri să se prezinte. Cărţile de aici să îi ajute pe părinţi şi pe copii să fie cât mai bine pregătiţi", a spus Georgică Severin.  

La târg găsiţi o gamă variată de manuale pentru diverse discipline: enciclopedii, dicţionare, culegeri, atlase.

Reporterul RRA,  Felicia Mocanu a stat de vorbă cu vizitatorii. 

"Am văzut foarte multe cărţi şcolare, sunt "n" edituri din care putem alege, iar ce mă interesează pe mine pe partea asta de beletristică, de timp pierdut printre cărţi, sunt cărţi interesante". 

"Am lăsat pentru plăcerea mea consultarea standului RAO.  Mai amplu decât cel de anul trecut şi chiar îmi doresc extinderea acestei manifestări, pentru că este benefic mai ales în centrul oraşului, atât pentru populaţia şcolară, cât şi pentru ceilalţi, care nu sunt chiar direct implicaţi în cartea şcolară", au spus vizitatorii târgului. Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminiţa Voinea
Adăugat:
15 Septembrie 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza