Târgul Gaudeamus 2018 îşi deschide porţile la Romexpo

Cea de-a 25-a ediţie a Târgului Internaţional Gaudeamus, organizat de Radio România, îi deschide, astăzi, porţile, la Pavilionul Central Romexpo, din capitală.

Adăugat: 14 Noiembrie 2018
Ultima actualizare:14 Noiembrie 2018

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Până duminică, iubitorii de lectură vor putea participa la lansări de carte şi vor putea profita de reducerile substanţiale oferite de cele peste 300 de edituri participante.

Tema centrală a actualei ediţii este România Centenar şi va fi ilustrată prin intermediul unui stand reprezentativ care va găzdui o colecţie de circa 600 de volume dedicate acestui moment istoric şi circa 50 de evenimente, lansări şi prezentări de carte, dezbateri, proiecţii de film şi lecturi publice.

Standul România Centenar, organizat de Primăria Municipiului Bucureşti, prin Muzeul Naţional al Literaturii Române şi Muzeul Municipiului Bucureşti va oferi publicului Gaudeamus un prilej de a se întâlni şi dialoga cu câţiva dintre cei mai apreciaţi scriitori, critici literari şi istorici români ai momentului.

Preşedintele Director General al Societătii Române de Radiodifuziune, Georgică Severin:  Anul acesta nu am vrut să avem un invitat de onoare în sensul obişnuit, ne-am dorit ca toată activitatea să se concentreze în jurul acestui eveniment care este 100 de ani. Nu putem să spunem că România este invitatul de onoare în România, ni s-a părut normal ca anul acesta să dăm posibilitatea culturii române să se manifeste şi dacă vreţi, să fie nu invitat, vedetă.Autor:
Felicia Mocanu
Editor:
Luminiţa Voinea
Adăugat:
14 Noiembrie 2018


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza