Târgul de Carte "Gaudeamus" Radio România se deschide în format online

Târgul de Carte "Gaudeamus" organizat de Radio România se va desfăşura timp de o săptămână, până duminică, 22 noiembrie, într-un format integral online din cauza pandemiei de coronavirus.

Adăugat: 16 Noiembrie 2020
Ultima actualizare:16 Noiembrie 2020

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Astăzi se deschide cea de a 27-a ediţie a Târgului de Carte "Gaudeamus" organizat de Radio România.

Evenimentul se va desfăşura timp de o săptămână, până duminică, 22 noiembrie, într-un format integral online din cauza pandemiei de coronavirus.

Accesați aici link-ul Târgului de carte Gaudeamus

Peste 100 de companii, între care prestigioase edituri din ţară şi distribuitori de carte, muzică şi jocuri educative se vor regăsi pe website-ul gaudeamus.ro, cu pagini de prezentare individuale dedicate târgului.

Vor putea fi accesate standurile virtuale ale participanţilor, iar cititorii vor putea achiziţiona online cărţile preferate.

Tot online vor putea fi urmărite circa 200 de evenimente care vor fi anunţate şi prin emisiunile Radio România. Preşedintele de onoare al ediţiei este scriitorul Norman Manea, propuse în mai multe rânduri la premiul Nobel pentru Literatură.

Norman Manea: Mi s-a părut un act eroic, cultural, într-o vreme în care totul se zgâlţâie şi uneori se şi prăbuşeşte. Cultura, cum ştiţi, fără îndoială, nu este absolut necesară decât în măsura în care oamenii o reclamă. Această iniţiativă vine de la oameni, de la oameni din România, de data asta, şi este, cum am spus, un soi de eroism cultural. Ea ar trebui să le dea încrederea celor care participă şi chiar şi celor care doar aud de el într-o reînviere, într-o lume normală.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
16 Noiembrie 2020


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza