Sute de clujeni vor participa la înmormântarea Reginei Ana

Deşi publicul va avea acces limitat, sute de clujeni au plecat deja spre locul înmormântării Anei de România pentru a asista la acest moment solemn.

Adăugat: 13 August 2016
Ultima actualizare:13 August 2016

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Ceremonia de la Curtea de Argeş va fi una privată care se va desfăşura în prezenţa familiei regale a României şi a membrilor unor familii regale din mai multe ţări ale lumii.

Deşi publicul va avea acces limitat, sute de clujeni au plecat deja spre locul înmormântării Anei de România pentru a asista la acest moment solemn.  

Primii clujeni au plecat spre Curtea de Argeş încă de ieri.

Ei spun că şi-au rezervat camere în pensiunile şi hotelurile din zonă, de îndată ce au aflat trista veste a morţii  Reginei Ana a României.

Ei  au decis să plece în pelerinaj spre locul unde îşi va dormi somnul de veci regina pentru că au apreciat devotamentul şi iubirea de ţară a Anei de România. 

"Sincere condoleanţe acestei familii dragi nouă, tuturor celor care au preţuit-o şi au îndrăgit-o pe regina noastră dragă, care au preţuit mereu simbolurile şi valorile României! 

Un gând de alinare şi sincere condoleanţe pentru familia regală! Multă putere să treacă peste momentul acesta trist! 

În primul rând le transmit condoleanţe şi le urez să treacă cu bine peste acest moment trist şi sper ca, în viitor, cei care sunt şi vor rămâne în continuare în România să aibă grijă şi de poporul român", declară clujenii care au plecat spre Curtea de Argeş.

Membrii Familiei Regale a României şi cei ai familiilor regale care vor fi reprezentate la înmormântarea Reginei Ana a României vor sosi la Catedrala arhiepiscopală şi regală de la Curtea de Argeş la ora 14:30.

Ceremonia religioasă va începe la ora 15:00.Autor:
Claudiu Pădurean
Editor:
Luminiţa Voinea
Adăugat:
13 August 2016


Articole pe aceeasi tema

TagsToate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza